Produkty pro pekařská výroba na zakázku (1)

Aromatické karamelky / Složky karamelu - Pro mléčné výrobky, pekárnu, cukrovinky, nealkoholické nápoje ....

Aromatické karamelky / Složky karamelu - Pro mléčné výrobky, pekárnu, cukrovinky, nealkoholické nápoje ....

Aromatické karamelky se používají k dodání karamelové chuti konečné aplikaci. V závislosti na tom, jak jsou pečeny a jaké cukry jsou použity, mohou přinášet různé chutě: sladkou, hořkou, kyselou atd. Jsou široce používány v potravinářském průmyslu k dosažení dobré karamelové chuti v hotovém produktu a k přidání určité zaoblenosti. Aromatický karamel lze rozdělit do 3 kategorií: - blond karamel, s chutí medu a cukrovinek, s velmi malou karamelizací - tradiční karamel, standardní karamelová chuť, která snadno přijde na mysl, často používaná v polevách a omáčkách - plnotělný karamel, velmi výrazná chuť, používaný v směsích v sušenkách nebo mléčných výrobcích k dosažení dobré karamelové chuti. HLAVNÍ APLIKACE: - Mléčné dezerty - Zeleninové dezerty - Zmrzlina - Sušenky - Dorty - Omáčky - Polevy - Cukrovinky